Home | Blog | Prečo zubár niekedy mešká a vy musíte čakať

Prečo zubár niekedy mešká a vy musíte čakať

Možno ste zažil obdobie (niekde to tak funguje doteraz) keď ste museli skoro ráno vstať, čo najskôr sa dostať do čakárne a dúfať, že nie je veľa takých, ktorí vstali skôr ako vy :)

Konfort pacientov a ich čas je pre nás naozaj dôležitý. Čas, ktorý pacient strávi v čakárni minimalizujeme na minimum dôsledným plánovaním úkonov a aj ten nevyhnutný čas, ktorý pacient strávi v čakárni sa snažíme čo najviac spríjemniť. Pravidelne nakupujeme najnovšú tlač, máme televízor a aj rádio aby nebolo počuť neprijemné zvuky.

Prečo ale musím čakať na zubára “už” 10 minút

Boli ste objednaný na 9:30, je 9:40 a stále nie ste v kresle vedľa zubára. To je bordel!

Boli ale obdobia, keď na objednávacej kartičke bol len dátum a nič viac :-) Ak ste sa na ošetrenie dostali do hodiny od príchodu, bolo to štastie.

Keďže sme plánovanie úkonov posunuli na vyžšiu úroveň, niektorí pacienti nadobudli pocit, že sa nemôže nič stať a, že spolupracujú s robotom. To ale nie je tak, zubár je len človek a každý pacient je špecifický prípad. V tejto realite nie je možné všetko naplánovať na 100%.

Raz mešká pacient, raz nefunguje technika a jednoducho, aj ten najdokonalejší doktor si niekedy potrebuje odskočiť, bez plánovania..

Snažíme sa o tú najlepšiu možnú starostlivosť, niektoré veci ale nie je možné ovplyvniť. Ani lekár, ani sestrička, ani recepčná vás nechce oberať o čas. 10, 20, ale aj 30 minút v živote zubára je ale veľmi krátka doba. Niekedy to rýchlejšie nejde.

Objednajte sa na bezplatnú konzultáciu!

Objednať sa môžete aj telefonicky na telefónnom čísle 0908 060 221.

Blog o zuboch

To, čo ste chceli vedieť o zuboch, ale nemali ste sa koho spýtať.


Objednajte sa na ošetrenie telefonicky.

Tel 0908 060 221

Adresa
Smetanova 2
(pri starej nemocnici)
040 01 Košice
Lokalizácia
Oproti zmrzline pri Starej nemocnici, budova na rohu ulíc Rastislavova a Smetanova
logo

Stomatologická ambulancia Implant Center v Košiciach

Copyright © 2024 Implant Center. DENTAL CENTER KOŠICE s.r.o.